De Tijdloze Website

Black van Pearl Jam staat voor het tweede jaar op één in de Tijdloze van 2016.
Daaronder vinden we Smells Like Teen Spirit van Nirvana en Mia van Gorky.
De hoogste re-entry aller tijden is Space Oddity van David Bowie en het stempubliek heeft ook gedacht aan Prince en Leonard Cohen. — Lees meer...

Reageer en discussieer

Johan - 06/3/2017 20:27

Er zijn natuurlijk nog groepen die de laatste jaren goed gescoord hebben (zie afrekening) zoals oscar and the wolf en Balthazar. Die zijn ook niet in de tijdloze geraakt. Maar Bazart is ook in het niet-Stubru circuit populair. Bazart heeft mia's weggekaapt. Is in de eigen kweek met Goud op 3 beland.

Als ze ook nog eens in de album 100 verzeild raken dan is de tijdloze toch wel heel dichtbij.

 

Ik weet niet goed wat ik moet denken van "Goud" in de tijdloze maar ik vind dat er tal van andere songs (van de laatste jaren) evenveel recht hebben om in de tijdloze te staan. En dat het dan nu net "Goud" zou moeten zijn die staat voor de songs van de laatste 10 jaren vind ik dan heel bizar.

Kokosnoot - 06/3/2017 16:14

Goud is een lied dat je verbeelding wat doet triggeren. Vind het een goed nummer, al zou ik het zelf nooit in de Tijdloze zetten. Dat het de Tijdloze gaat induiken is een zekerheid, alleen wanneer is de vraag.

Blaaaaa - 05/3/2017 23:40

Naar 'Nacht' kan ik wel luisteren.

'Goud' vind ik niet zo sterk, het is nogal eentonig qua tekst.  

 

Geen van beiden hoort thuis in de Tijdloze natuurlijk.

Johan - 05/3/2017 22:55

eigen kweek doet vermoeden dat "Goud" wel eens een nieuwkomer in de tijdloze gaat worden.

Blaaaaa - 05/3/2017 17:05

Ik hoop dat er ipv op Metal Molly en het matige 'Is It' van Triggerfinger op andere gitaren gestemd is als Kapitan Korsakov, Raketkanon of Wallace Vanborn. Deze verdienen alle drie wel minstens één plaatsje in de jaarlijkse besten Belgen-lijst.

 

Ook opvallende afwezigen zijn Zita Swoon en Sioen vind ik.

Al bij al vind ik deze lijst persoonlijk wel beter dan die van Radio 1. Ik heb namelijk weinig met kleinkunst, al respecteer ik het genre wel.